SOLAREX İstanbul 2021 kapılarını açtı.

SOLAREX İstanbul 2021 kapılarını açtı.. e-bilet için: TIKLAYINIZ

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı olan SOLAREX İstanbul 2021 kapılarını açtı.

T.C Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteklediği ve 13.sü düzenlenen SOLAREX İstanbul Fuar’ı 10-12 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

Bu yıl yine çok renkli ve enerjik geçmesi için gerekli tüm hazırlıkları tamamlanan SOLAREX İstanbul Fuarı yerli ve yabancı ziyaretçilerini bekliyor.

Voli Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda çok sayıda profesyonel ziyaretçinin yanı sıra, CEO’lar, STK temsilcileri, akademisyenler ve bürokratlar yer aldı. Fuarda dünya ve Türkiye’de güneş enerjisi üretimine ilişkin yapılanan birçok seminer, panel ve konferanslarla ziyaretçilere önemli bilgiler verilecek.

Güçlü bağlantıları ile dünya çapındaki örgütlerin yetkililerini ağırlayacak fuar, inovasyon ve dijitalleşme konusunda etkin bir seminer programına sahip.

e-bilet için: TIKLAYINIZ

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......