GENSED Başkanı Tolga Murat Özdemir, Solar+Storage NX hakkında merak edilenleri cevapladı!

Enerji Devrimine Hazır Olun!

GENSED Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Murat Özdemir, “Artık güneşin hiç batmayacağı günler yakında!” diyerek enerji devriminin geldiği noktayı ve heyecanını paylaştı.

Enerji dönüşümünü en yoğun yaşadığımız şu zamanda, Solar+Storage NX Fuarı’nda güneş enerjisi ve enerji depolama alanında çığır açan gelişmelerin yanı sıra Güneş enerjisi, enerji depolama, e-mobilite ve dijitalizasyon alanlarını bir araya getiren bu fuar, sektörün önde gelen isimleri, uluslararası konuşmacılar ve geleceğin enerji trendlerini şekillendiren inovatif şirketler için eşsiz bir platform oluşturacak.

Tolga Murat Özdemir; Solar+Storage NX Fuarı, sadece bir fuar değil aynı zamanda konferanslarıyla ve PV Magazine ile birlikte organize ettiği Solar+Storage Exclusive Forum sayesinde ziyaretçilerine ve katılımcılarına dopdolu bir içerik sunacak.

Enerji devrimi kapıda! Güneş enerjisi ve enerji depolama alanında heyecan verici bir değişim yaşanıyor ve sizi bu dönüşüme dahil etmek için Solar+Storage NX Fuarı’na davetlisiniz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......