Güneşin Enerjisini Fırsata Çevirenlerin Fuarı SolarEX İstanbul 16. Büyük Buluşmasına Hazırlanıyor!

Güneş enerjisi ve yenilenebilir enerji sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek, Avrasya’daki en büyük uluslararası etkinliği SolarEX İstanbul, her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile 4-6 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 16.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Voli Fuar Hizmetleri ev sahipliğinde geleneksel olarak gerçekleştirilen SolarEX İstanbul, güneş enerjisi ve teknoloji sistemlerinin tüm bileşenlerini bir araya getirerek sektöre yön vermeye devam ediyor. Ülkemizin uluslararası arenadaki en büyük organizasyonu olan SolarEX İstanbul, dünyanın dört bir yanında yaptığı reklam ve tanıtım çalışmaları ile 16.yılındaki katılımcı ve ziyaretçi sayısı ile rekorunu ekarte etmeye hazırlanıyor.

Güneş Enerjisinin İhracat Kapısı SolarEX İstanbul’da açılıyor

Sektörde değer yaratan fırsatların buluşma adresi SolarEX İstanbul, ülkemizde solar endüstrinin en büyük ve en prestijli uluslararası organizasyonu olma özelliğini sürdürmeye ve oluşturduğu iş hacmi ile sektör ihracatına ivme katmaya devam ediyor. Solar sektörünün marka değerine katkı sağlayarak güneş enerjisi sektörünün en iyi oyuncuları tarafından desteklenen SolarEX İstanbul,  yerli ürünlerimizin yurt dışına açılan kapısı olmaya, yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak için harika bir zemin oluşturuyor. Güneş enerjisi ve teknolojilerine yönelik üretilen çözümleri ile bir araya getiren dünya markaları son inovatif ürünlerini SolarEX İstanbul’da sergileyerek ihracata katkı sağlayarak milyon dolarlık anlaşmalara imza atmaya devam ediyor.

Enerji sektöründeki önemli adımlar Uluslararası SolarEX İstanbul’da atılıyor

Enerjide dışa bağımlılığı azaltarak, enerji faturalarını büyük ölçüde düşürecek olan yenilenebilir sınırsız ve bedava enerji, yeni yatırım alanlarından çevresel faktörlere, milli gelirden istihdama kadar pek çok alanda büyük fayda sağlıyor. Güneş enerjisi sektöründeki son teknolojileri ve trendleri keşfetmek için mükemmel bir platform sunan SolarEX İstanbul, beş kıtadan ve 125’ten fazla ülkeden yatırımcı ve nitelikli ziyaretçiye ev sahipliği yaparak sektöre sağladığı kazanımları ile katılımcı ve ziyaretçilere sektördeki gelişmeleri deneyimleme ve globalde yeni yatırım fırsatları yaratma imkânı sunuyor.

Sektörün en büyük buluşması 2024 Nisan ayında İstanbul Fuar Mekezi’nde!

Güneş enerjisi sektörünün ilk ve tek uluslararası organizasyonu SolarEX İstanbul, yerli sanayicinin sınırlarını uluslararası arenaya taşımak için 4-6 Nisan 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 16. büyük buluşmasına hazırlanıyor. SolarEX İstanbul’da katılımcı ve ziyaretçi olmak için; www.solarexistanbul.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için;
Mehtap YILDIRIM
Kurumsal İletişim Müdürü
kurumsal.iletisim@voli.com.tr
Direkt Tel: 0212 604 50 51

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......