Çatı GES’ler için Catwalk Yürüyüş Yolu

Güneş Paneli olan endüstriyel eğimli ve açılı çatılarda düz yüzey oluşturmak için tasarlanmış çatı geçiş yoludur. Yüksek çatı üzerlerinde çalışan insanların rahat ve güvenli çalışmasını sağlar.

Sektörde önde gelen yüksekte güvenli sistemler üreten ve düşme koruma uzmanı olan Çözüm Safety tarafından üretilen Catwalk çatı yürüyüş yolu çatı ustalarını ve bakım ekiplerini çatı üzerinde emniyetle kullanmaları için tasarlanmış yenilikçi bir yürüme yolu sistemidir.

Bağlantı parçalarının, sağlamlığını ve güvenilirliğini ve bir ağ paneli içeren modüler bir sistemden oluşur.

Çözüm Safety Endustriyel Neden Tercih Edilmeli?

1998 yılında faaliyetine ilk başladığında çelik ve türevlerinin projeli imalatlarını gerçekleştiren Çözüm Endüstriyel, gelişen pazarda müşteri talepleri doğrultusunda sektörü ile ilgili çözüm odaklı projeler üretip sektörde önemli bir yer edinmiş olup, 2011 senesi itibariyle iş güvenlik firmalarının tedarikçiliğini yapmaya başlamıştır.

Gelen talepler doğrultusunda yüksekte çalışma ürünlerinin ara ekipmanlarını üretmeye başlaması ile yaşam hatları sektöründeki çalışmalarına hız katmıştır. Daha sonrasında ise 3M, Innotech, XTR Safety markalarının ürünlerinin resmi bölge satıcılığını da üstlenerek, proje uygulayıcılığın yanında satış ve montaj hizmetlerini de gerçekleştirmeye başlamıştır.

Daha detaylı bilgi için;

Roof Catwalk Yürüyüş Yolu | Target Safety

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......