TEG Temiz Enerji Günleri İstanbul’da düzenleniyor.

İTÜ Elektrik Mühendisliği Kulübü öğrencileri tarafından 2011’den  beri her yıl düzenlenen TEG(Temiz Enerji Günleri), bu yıl 9. defa yenilenebilir enerji alanındaki yetkin kişileri, konuyla  ilgili önemli çalışmalar yapan akademisyenleri, öğrencileri ve ilgi duyan herkesi bir araya getirmeyi hedefliyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Kulübü (İTÜ EMK) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek olan ”Temiz Enerji Günleri” 2019′(TEG’19) için geri sayım başladı!

15 Mart 2019 Cuma günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte karbon kaynaklı üretim yerine yenilenebilir, sürdürülebilir ve daha temiz olan rüzgar ve güneş gibi enerji kaynaklarının kullanımı hakkında katılımcıları bilinçlendirmek, dünya ve ülkemiz açısından potansiyelini değerlendirmek , bu alandaki yatırımlara dikkat çekmek ve geleceğimize ışık tutmak amaçlanmaktadır.

Konuyla ilgilenenlerin fikir alışverişinde bulunabileceği etkinlikte , ”Atölye Çalışmaları’” ile de farklı bakış açılarının kazanılması hedeflenmektedir.

15 Mart 2019 Cuma günü İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik herkese açık ve ücretsizdir.

http://teg.itu.edu.tr/

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......