Konya Enerji Zirvesi & Fuarı yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor

Anadolu’nun en büyük enerji fuarı 23-25 Şubat 2023 tarihleri arasında Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde yeniden ziyaretçileriyle buluşuyor.

3. Konya Enerji Zirvesi & Fuarı, ülkemizde faaliyet yürüten, enerji sektörünün ulusal ve uluslararası lider firmalarını, enerji alanında çalışan bilim insanlarını, akademisyenleri, üst düzey kamu yetkililerini, özel sektör temsilcilerini ve sivil toplum kuruluşlarını, sektördeki bütün katılımcılar ile bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Fuarda bölgesel ve ulusal ölçekte enerji sektöründe faaliyet yürüten güneş panel üreticileri, solar montaj sistemleri, invertör firmaları, epc firmaları, danışmanlık firmaları, elektrikli araçlar, şarj istasyonları, depolama sistemleri vb. gibi alanlarda birçok firma yer alacak.

Kaskon Fuarcılık Genel Müdürü Tayfun ÖZTÜRK ile fuar ile ilgili şunları ifade etti. Enerjiye olan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. İşletmeler maliyetlerini düşürmek için kendi elektriğini herhangi ücret ödemeden üretmenin yollarını aramaktadır. Enerjiye olan talep artarken yatırımcıların sektör ile buluşması ve bilinçli bir yatırımcı olması son derece önemlidir.

Enerji sektöründeki trendleri yakından takip edebilecekleri sektörel gelişmeleri, 3.Konya Enerji Zirvesi Ve Fuarı’nda gözlemleme fırsatı bulacaklardır.

3.Konya Enerji Zirvesi & Fuarı ile sektörün lider firmaları ve müşterinin bir araya gelebileceği, yeni pazarlar oluşturmaya imkan verecek ve sektördeki trendlerin takip edilerek geleceğin enerji teknolojilerinin yakından tanıyabileceği bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......