Solar Challenge: Türkiye’nin ilk enerji depolama ve güneş enerjisi fuarı Solar+Storage NX’in çatısı altında gerçekleşecek unutulmaz bir yarışma!

Türkiye’nin ilk enerji depolama ve güneş enerjisi fuarı Solar+Storage NX Fuarı’nda düzenlenen Solar Challenge yarışmasında muhteşem bir rekabet sizi bekliyor! Solar Challenge, yaratıcılıkların ve hızın sergilendiği, yenilik dolu ve sıra dışı bir yarışma olarak fuara imzasını atacak! GES kurulum firmaları arasında gerçekleşecek bu heyecanlı yarışmada, kurallara uygun bir şekilde çatı formatındaki alüminyum konstrüksiyon üzerine 4 adet güneş panelini en kısa sürede monte etmek için mücadele edecek. Sponsorlarımız HSA Enerji, Kıraç Metal, Odin Safety ile Technicall – Kerem Çilli moderatörlüğünde gerçekleşecek yarışmada, 10 takım her gün rekabetin zirvesinde olacak ve günün birincisi, harika ödülleri kaparak Solar Challenge şampiyonu unvanına sahip olacak!

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......