16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı GÜNDER ve Gaziantep Sanayi Odası iş birliği ile düzenlendi.

16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı GÜNDER ve Gaziantep Sanayi Odası iş birliği ile düzenlendi.

Güneş enerjisi ve depolama teknolojilerinin tanıtıldığı 16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı, 20-22 Eylül’de Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlendi.

Fuar’da sektörde faaliyet gösteren firmaların yanı sıra sektör dernekleri yer aldı.

Fuar birçok yenilenebilir enerji yatırımcısını da bir araya getirdi. EIF Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Çiğdem Dilek fuar hakkında değerlendirmeler yaparak sektörde faaliyet gösteren üretici ve uygulayıcın bulunduğu şehirlerde bu tür ekinlikleri yaparak yeni fırsatlar oluşturmaktayız dedi.

Domino Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dilek de fuara yerli ve uluslararası firma temsilcilerinden yoğun katılım olduğunu belirtti ve şöyle devam etti; “Bölgenin önemi çerçevesinde bu yıl EIF’in 16’ıncısını Gaziantep’te düzenledik. Sponsorlarımıza, değerli katılımcılarımıza ve tüm destekçilerimize gönülden teşekkür ediyorum, yenilenebilir enerji olan güneş enerjisi ile Gaziantep ve bölgesinden bereket yükseliyor”dedi.

16. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı’nın açılışında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile birlikte birçok kuruluştan çok değerli temsilciler  yer aldı.

M.Uğur Turan / elektrikhaber / Gaziantep

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......