ST Endüstri Zirveleri, iş dünyasını İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşturdu.

20-23 Aralık tarihleri arasında düzenlenen zirvede 250 şirket ve 300’den fazla konuşmacı sahne aldı.

Zirvede 7 farklı panelde, robotik ve süreç yönetimini kapsayan uygulamalardan depolama ve enerji maliyetlerini düşüren çözümlere kadar çeşitli konular tartışıldı. Verimli ve sürdürülebilir üretim teknolojilerini 8 yıldır ziyaretçilerine sunan ST Endüstri Zirveleri’nde Robot Yatırımları, Endüstri 4.0 uygulamaları, Enerjisini Üreten Fabrikalar, Proses, Depolama Çözümleri ve Endüstride Binalarda Kazan ve Basınçlı Kap, Depreme Dayanıklı Binalar olmak üzere 6 farklı zirve düzenlendi.

Robotlarla insanların işbirlikleri, dijital dönüşüm uygulamalarının kazançları, akıllı depolar gibi konuların konuşulduğu Robot Yatırımları, Endüstri 4.0 Uygulamaları ve Depolama Çözümleri Zirvesi’nde dünyada ve Türkiye’de yapılan yatırımlar ele alındı. İnsanlarla bir arada çalışabilen ve insanlar için çalışma koşullarının zor olduğu alanlarda değerlendirilen çeşitli robotlar, Robot Yatırımları Sergisi’nde ziyaretçilerin beğenisine çalışır halde sunuldu.

Fabrika ve işletmelerin enerji maliyetlerini ve fatura masraflarını düşürecek çözümlerin sunulacağı Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi’nde ise şirketlerin tasarruf için kendi enerjilerini üretebilecekleri alternatifler konuşuldu.

Ayrıca, bu üretimler sırasında alabilecekleri teşvikler ve üretimin verimli tüketimi konularına yer verildi.

elektrikhaber.com haber merkezi.

Author: Mustafa Fazlıoğlu

Mustafa FAZLIOĞLU;1990 yılı İ.T.Ü Elektrik Mühendisliği Mezunu. Mustafa FAZLIOĞLU 1990 yılından beridir Elektrik Mühendisliğinin yanısıra Teknik Medya’da faaliyet göstermektedir. www.elektrikhaber.com , www.mustafafazlioglu.com.tr, www.guneshaber.net, www.otomasyonhaber.net haber portalları bir Mustafa Fazlıoğlu yapımıdır......